PREDAVAČI

UPOZNAJTE NAŠE PREDAVAČE

1

PROFESIONALNI PREDAVAČI

Naši predavači su profesionalci koji su posvećeni svome poslu i glavni cilj im je bolja budućnost i obrazovanje Vaše djece.

2

RAD U MALIM GRUPAMA

Omogućava predavačima i učenicima veću interaktivnost i individualan pristup, te veću posvećenost radu i rješavanju zadataka.

3

INTERESANTAN SADRŽAJ

Sadržaj kursa je napravljen tako da zainteresuje i motivira polaznike, pa zadržavanje pažnje na bitnim stvarima neće biti problem.

MASTER TRENERI

VODITELJI TIMOVA I GLAVNI PREDAVAČI

SAMRA MUJAČIĆ

Dr.sc. Samra Mujačić radi kao vanredni profesor na Fakultetu elektrotehnike Univerziteta u Tuzli. Ima 25 godina iskustva u formalnom...

Više o meni

MUHDIN MUJAČIĆ

mr.sc. Muhdin Mujačić, dipl.ing.el. direktor i predavač na Visokoj školi računarstva i informatike eMPIRICOM Tuzla. Ima preko 30 godina iskustva...

Više o meni

DEJAN BOJIĆ

Dejan Bojić, dipl. ing. elektrotehnike na doktorskom studiju, zaposlen u Virgine Pulse Tuzla. Angažovan kao asistent na VIsokoj školi eMPIRICOM.

Više o meni

MATEO BANOVIĆ

Mateo Banović, mr.sc. tehničkog odgoja i informatike na doktorskom studiju. Zaposlen u JU 10. OŠ Bijela, angažiran kao predavač na Visokoj školi eMPIRICOM.

Više o meni

SENIOR TRENERI

SAMOSTALNI PREDAVAČI

ALMA BEĆIROVIĆ

Alma Bećirović, dipl. ing. elektrotehnike, diplomirala na Fakultetu elektrotehnike u Tuzli. Zaposlena u JU Mješovitoj srednjoj školi Banovići.

Više o meni

DEJAN MASKIJEVIĆ

Dejan Maskijević je Bachelor inženjerske informatike, diplomirao na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Tuzli.

Više o meni

DINO DELIĆ

Dino Delić je Bachelor inženjerske informatike, diplomirao na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Tuzli.

Više o meni

AMIR MUJAČIĆ

Amir Mujačić je Bachelor Informatike i Master student Informatike (Computer Science) na Tehničkom Univerzitetu u Grazu. Nekadašnji prvak Bosne i Hercegovine u informatici.

Više o meni

HAJRIJA ŠIŠIĆ

Hajrija Šišić, dipl.ing. elektrotehnike, diplomirala na Elektrotehničkom fakultetu u Sarajevu. Zaposlena u JU Gimnazija Živinice.

Više o meni

ELDIN DELIĆ

Eldin Delić je Bachelor inženjerske informatike, diplomirao na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Tuzli.

Više o meni

HARIS JAKUPOVIĆ

Haris Jakupović je student Visoke škole računarstva i informatike eMPIRICOM u Tuzli, studijski program Računarstvo i informatika, smjer Inženjerska informatika.

Više o meni

MEDIOR TRENERI

MLAĐI SAMOSTALNI PREDAVAČI

TARIK BOŠNJIĆ

Tarik Bošnjić student je Visoke škole računarstva i informatike eMPIRICOM u Tuzli, studijski program Računarstvo i informatika, smjer Inženjerska informatika.

Više o meni

JUNIOR TRENERI

ASISTENTI PRI INDIVIDUALNOM RADU

JASMINA ZAHIROVIĆ

Jasmina Zahirović studentica je Visoke škole računarstva i informatike eMPIRICOM u Tuzli, studijski program Računarstvo i informatika, smjer Inženjerska informatika.

Više o meni

FARUK BOŠNJIĆ

Faruk Bošnjić student je Visoke škole računarstva i informatike eMPIRICOM u Tuzli, studijski program Računarstvo i informatika, smjer Softversko inženjerstvo.

Više o meni

DAMIR SMAJIĆ

Damir Smajić je student Visoke škole računarstva i informatike eMPIRICOM u Tuzli, studijski program Računarstvo i informatika, smjer Inženjerska informatika.

Više o meni

Pratite nas na Facebooku

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar

Kontakt

Telefon: +387 63 043 088

Email: stem@empirica.ba

Translate site »