OTVORITE FRANŠIZU

STEM AKADEMIJE

Pokrenite vlastiti biznis!

STEM AKADEMIJA uspostavila je model franšiznog poslovanja vezanog za djelatnost obrazovanja djece i mladih, uključujući posebno program STEM AKADEMIJE.

 

STEM AKADEMIJA je nastala na osnovu brojnih i dugogodišnjih edukacija kao uspješan, efikasan i jedinstven obrazovno-razvojni program za djecu i mlade (5-18 godina) usmjeren na razvoj logičkog razmišljanja, kreativnosti, kolaboracijskih, komunikacijskih i prezentacijskih vještina a kroz edukaciju u područjima programiranja, robotike, inženjerstva, elektronike, logike i dizajna, tehnologija u oblaku, matematike i drugih STEAM (Science, Technology, Engineering, Art, Mathematics) oblasti. Program se po svom porijeklu i savremenim metodama znatno razlikuje od ostalih programa i tehnika edukacija koji su u ponudi na tržištu.

 

Naši partneri u franšiznom sistemu imaju pravo da upotrebljavaju i koriste franšizni paket STEM AKADEMIJA, koji sadrži: metod, naziv, znak, znanje (know-how), iskustvo, nastavni plan, vizuelni identitet, nastavna sredstva i materijale, obuku, aplikacije i programe, a kroz uspostavljanje franšizne jedinice na dogovorenoj lokaciji.

 

ŠTA DOBIJATE SA FRANŠIZOM STEM AKADEMIJE?

  • Stručnost i izvrsnost u obuci i podršci
  • Ekskluzivnost franšizne lokacije
  • Kontinuirana podrška za svaku franšiznu jedinicu
  • Obuka STEM edukatora
  • Besplatna ulazna marketing kampanja za franšiznu lokaciju
  • Besplatan pokazni čas za zainteresovane kandidate na lokaciji franšizne jedinice
  • Nastavni materijali spremni za upotrebu, planovi lekcija, radni listovi, specifikacija opreme, marketinški materijali.

 

Ukoliko želite pokrenuti vlastiti biznis i uspostaviti program STEM edukacije u svojoj lokalnoj zajednici, putem kojeg ćete mijenjati budućnost djece i mladih, postanite dio porodice franšiznog programa STEM akademije! Kontaktirajte nas.

Ime (obavezno)

Grad (obavezno)

Email (obavezno)

Telefon (obavezno)

Poruka

Pratite nas na Facebooku

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar

Kontakt

Telefon: +387 63 043 088

Email: stem@empirica.ba

Translate site »
Bosnian Bosnian English English French French German German Spanish Spanish Turkish Turkish